Συναυλία στον Παρνασσό στις 3 Δεκεμβρίου 2022

Η «Ακαδημία Λυρικής Τέχνης Maria Callas», ιδρύθηκε το 2000, από την κα Βάσω Παπαντωνίου, με την επωνυμία «Εταιρεία για το Κτήριο της Όπερας & της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Maria Callas».

Σήμερα, είκοσι δύο χρόνια μετά, έχοντας καταφέρει να κατασκευαστεί το νέο Κτήριο της Όπερας, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και να αποκτήσει το Κτήριο της οδού Πατησίων 61, όπου έζησε η Maria Callas, συνεχίζει να εργάζεται, τόσο για την Ανάπλαση του Κτηρίου αυτού, όσο και για τον θεσμό της Ακαδημίας. Μιας καινοτόμου ιδέας, που περιλαμβάνει όλες τις δεξιότητες αυτής της Τέχνης.

Εορτάζοντας λοιπόν τα είκοσι δύο χρόνια της, οργανώνει σειρά εορταστικών Εκδηλώσεων.

Η πρώτη, είναι η Συναυλία στις 3 Δεκεμβρίου 2022, στον «Παρνασσό», πού περιλαμβάνει άριες από όπερες αλλά και μουσικά κομμάτια, εμπνευσμένα από αυτές. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Μυρσίνη Μαργαρίτη, υψίφωνος, Μαίρη-΄Ελεν Νέζη, μεσόφωνος, Ναταλία Γεράκη, φλάουτο, Μαρία Μπιλντέα, άρπα και Απόστολος Παληός, πιάνο.

Η δεύτερη εκδήλωση, στο Screening Room του Ξενοδοχείου St. George Lycabettus, είναι το εξαήμερο παρουσίασης από τις εκδηλώσεις που έχουν οργανωθεί μέχρι σήμερα, όπως βίντεο, εκδόσεις, ημερολόγια, φωτογραφίες κτλ. Ημερομηνίες, ώρες και το πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Contact Us
61 Patission Avenue & Scaramaga Str.
www.mariacallasacademy.org